Vragen? Neem contact met me op

Haaruitval, hormonen en gewrichtsklachten

Waar kwam je voor? Haaruitval, hormonen en gewrichtsklachten. Wat waren de klachten en wat kon je niet? Stijve en stramme handen en voeten, heftige overgangsklachten zoals opvliegers en in sommige perioden meer haarverlies dan anders. Hoe heb je de behandeling ervaren? Geweldig, goede doorstroming gevoeld en ervaren waarbij ik me ontspannen voelde en lekker in mijn vel voor een aantal weken. Echt relaxed, rustig en een veilig gevoel. Wat is het uiteindelijke resultaat tot nu toe? Veel minder gewrichtsklachten, uit voeten helemaal verdwenen en in handen alleen nog af en toe lichte verkrampingen, wat hormonen betreft is de regelmaat van cyclus weer naar normale proporties terug gedrongen.

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten