Access the Bars

Access The Bars is een methode waarbij je hoofd op 32 punten lichtjes wordt aangeraakt. Deze punten bevatten het elektromagnetische component van alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt, in dit leven of wellicht nog ervoor.

Vrijheid via Access the Bars

Er zijn onder andere punten voor controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, ouder worden, healing, lichaam, seksualiteit en geld. Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt een energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied.

En het beperkt jou om simpelweg iets anders te laten verschijnen in je leven. Het wordt dus gebruikt om veranderingen op verschillende gebieden te bewerkstelligen waardoor je vrij kunt leven en overtuigingen kunt loslaten die jou hinderen of beperken in jouw leven.

Ik maak zelf altijd de vergelijking met een computer daar slaan we zoveel bestanden op die er niet meer toe doen maar maken wel onze computer traag en beperkt. Je hoofd is eigenlijk ook een computer waar we van alles in opslaan bewust of onbewust maar maakt we dat we beperkt worden. Door oude bestanden die er niet meer toe doen op te ruimen is er weer ruimte voor nieuwe ideeën en ontstaat er vrijheid.