Ervaringen

Eerdere ervaringen

Ik sta weer op en durf mijn dromen waar te maken

30/11/2023

Ik ben bij Regenesis Healing behandeling gekomen op advies van een vriendin. De Healing in mezelf die doorstroomt naar mijn kinderen was een grote motivatie.

Ik kwam aankloppen met slaapklachten en het constant in adrenaline modus functioneren, ook erbij de nodige jeugdtrauma’s (geen warme familie, geweld en misbruik in jonge leeftijd). Mijn lichaam was op slot en had veel te zeggen.

Regenesis Healing en lichamelijke benadering was nodig om een stem aan mijn lichaam te geven.

Ik sta weer op en durf mijn dromen waar te maken. Het slapen gaat beter, geen angst in mijn lijf.

Mariska is een eerlijke hupverlener die de signalen van het lijf doorziet. Dit is een life changing behandeling.

Elise

Door de behandelingen van Mariska ben ik rustiger geworden

31/10/2023

Al eerder bezocht ik Mariska in verband met lichamelijke klachten. Met atlas aanraking, waardoor ik alle kanten op ging bewegen, en energetische behandelingen, reikte Mariska mij aan wat zij bij mij aanvoelde. Daardoor kreeg ik inzicht dat ik aangeleerd gedrag had, iets wat ik mij nooit had gerealiseerd. De uitkomst hiervan is een enorm gevoel van rust en algeheel welzijn.

Onlangs was ik bij haar voor een familie opstelling. In een 1 op 1 gesprek werd de interactie in het gezin bevraagd waarbij de nodige emoties om de hoek kwamen kijken. Ik sta ervan te kijken hoeveel inzicht dit weer gaf en met hoe een fijn en verlicht gevoel ik weer naar buiten stapte. Mariska is een vriendelijke vrouw met een twinkeltje in haar ogen en zegt de juiste dingen op de juiste momenten. Dank je wel Mariska!

margaret van leeuwen

Fijne ervaring!

09/09/2022

Ik heb de behandelingen bij Mariska als zeer prettig ervaren! Na een behandeling voelde ik me ontspannen en ging ik met veel nieuwe inzichten weer naar huis. Mariska is een warm persoon met een luisterend oor.

Eveline

Weer lekker in mijn vel!

05/01/2021

Na jaren diverse therapeuten afgelopen te hebben om mijn trauma een plekje te geven uiteindelijk bij Mariska gekomen. Dat had ik dus eerder moeten doen! Haar werkwijze is heel fijn, je voelt je meteen op je gemak. Ook als het soms heftig was, was er ruimte om te lachen wat we ook vaak hebben gedaan. Na de eerste sessie voelde ik al verandering, voelde heel mijn lichaam gaan ‘stromen’. Had altijd last van mijn rug, en droeg steunzolen. Na een paar behandelingen waren de rugklachten enorm verminderd en de steunzolen konden de kast in. Ik kan Mariska van harte aanbevelen!

Ans

Op weg terug naar mezelf

04/01/2021

Mariska heb ik vorig jaar ontmoet tijdens een sjamanistische training waar verleden en heden samen kwamen. Daardoor werd ik privé zo geconfronteerd met een aantal onverwerkte zaken dat ik fysiek enorm zwak werd, wat mij belemmerde in mijn dagelijks functioneren en mijn werk. Mijn zenuwstelsel was systematisch overbelast. Al voordat ik Mariska opzocht in Praktijk Ayla, heeft ze dusdanig de vinger op de zere plek gelegd, figuurlijk dan, dat ik nieuwsgierig werd naar haar behandelmethoden.

Na een heldere beschrijving van de klachten begon Mariska meteen de behandeling.  Daarbij was ik het meest benieuwd of de effecten op mijn zenuwstelsel voelbaar zouden zijn. Na de eerste behandeling merkte ik niet alleen fysiek verschil maar ook mentaal voelde het al een stuk rustiger. Ik sliep beter en het voelde letterlijk alsof er een last van mijn schouders was gevallen. Daarna ben ik in korte tijd meerdere keren terug geweest bij Mariska waarbij ze ook gebruik maakte van Regenesis Healing, Access The Bars en Kinesiologie. Tevens kreeg ik tools mee om thuis mijn energie op pijl te houden.

Nadat de ernstige klachten waren aangepakt heb ik een aantal APK-tjes gedaan, een paar “onderhoudsbeurten” om de motor draaiende te houden. Als ik mijn grenzen niet goed in de gaten houdt, dan voel en weet ik nu al snel waar de blokkades zitten en pak ik die zelf mee aan.  Toen ik opnieuw een blessure kreeg en dreigde vast te lopen op werk, heeft Mariska als spiritueel coach met haar knowhow op afstand begeleidt; dus via een gesprek met beeldbellen/telefoon. Dit heeft mij, werkend in de zorg tijdens corona tijd, door de meest cruciale momenten heen geholpen en haar energie werkt door, ook na de behandeling.

Y. v. H.

Het heeft mij veel geholpen

03/01/2021

Ik ben een paar keer bij Mariska geweest. Het is een warm persoon met een luisterend oor en goede adviezen. Als je naar deze pagina toe geleid bent, zou ik u aan raden om een keer langs te gaan. Het heeft mij veel geholpen, alleen weet dat de echte kracht in jezelf ligt. Dit is alleen een stapje om het te bereiken. Al lijken de problemen nog zo groot, weet dat jij de kracht hebt om het op te lossen en dat je daarbij geholpen mag worden. Ik zat in een zware depressie, maar ben er nu zo goed als uit gekomen door veel dingen te proberen, zoals deze. Mocht je willen weten wat voor stappen ik genomen heb kan bij Mariska om mijn nummer vragen. Ik bied graag een luisterend oor en deel mijn ervaringen graag.

Bas van Zeijl

Aanrader!

02/01/2021

Bij Mariska voel je je snel op je gemak. Tijdens een gesprek wat voelt als “gezellig op de koffie”, komt zij vlug tot de wortel van je klacht zodat je deze moeiteloos kunt laten. Aanrader!

Ancell Marttin

Ik wist niet dat dit bestond

01/01/2021

Ik weet eerlijk gezegd niet goed hoe ik moet beginnen.

Als ik hoor van andere mensen en hun reageren zie over mijn wezen nu na de behandelingen, dan kan ik er zeker vanuit gaan dat het een positieve werking op mij heeft gehad. Zij zeggen dat ik sterker en zekerder overkom, terwijl ik me eerlijk gezegd alleen maar kwetsbaar voel of “open”.

Er was een bepaalde spanning in mij, opgebouwd uit alle jammere momenten in mijn verleden, en Mariska heeft mij al bij de eerste behandeling een bepaalde ehm…”rust” laten ervaren waarin ik het gevoel kreeg dat ik mij “mocht” ontspannen.

Na een verloop van de behandeling was ik in zo’n staat waarin ik poses aannam die zo natuurlijk bij mij hoorden maar waar ik ze misschien was vergeten dat ik ze had door volwassen te worden…en de nodige levenservaringen die niet altijd even prettig waren.

Ik had het gevoel dat de energie mijn lichaam uit sijpelt.

In plaats van de energie weer aan te zetten, ben ik echter zo diep mezelf tegen gekomen, tot aan

ervaringen aan toe, dat ik nu geaccepteerd heb hoe mijn wezen is, onbewust uiteraard, en ik kan nu genieten van de vele hele normale dingen van het leven, en heb het gevoel dat dat ook gewoon mag.

Ik schaad er niemand mee en de kijk die ik op “mijn” leven heb nu, zal niemand mij misgunnen.

Voorbeelden als een extra dingetje meenemen uit de supermarkt wat ik tientallen jaren niet gegeten heb, tv programma’s kijken waar ik niet van wist dat ik ze interessant vond,

Empathische gesprekken met mensen om mij heen, en ik ben zelfs een nieuwe hobby aan het ontwikkelen.

Ik moet erbij zeggen, de behandelingen zijn best intensief. Doordat de opgeborgen, begraven en vergeten wens weer herontdekt mochten worden en dat die passie weer gaat opbloeien.

En niet eens een verandering die hun wellicht omgetrokken levensstijl veranderd, maar een “nieuwe” en hernieuwde blik op alle zaken.

Kortom,

ik ben heel dankbaar dat ik dit mocht meemaken en ervaren.

Ik wist niet dat dit bestond.

Dankjewel, uit de grond van mijn hart.

P. v. M.

P. v. M.

Ontspannen behandeling

14/12/2020

Zomaar in contact gekomen via de kousentantes daar heb ik haar leren kennen. Het is een vrouw met een hart voor de persoon “zelf”. Ik ben heel wat kwijt geraakt aan spanningen want ik moest zoveel overgeven en hoofdpijnen. De behandeling is erg ontspannen en het maakt mij erg rustig, blij en gelukkig! Iets voor m’n hartenpijn. We zijn vriendinnen geworden. Ik hou heel veel van haar. Ze is me tot een enorme steun geweest en nog steeds.

Mw van Hilst

Rug en beenklachten

03/11/2020

Ik heb het contact met jou als heel prettig ervaren. Fijn om met je te praten en je behandeling was zeer relaxed, maar voor mijn klacht: “rug, fors afwijkend” is een reguliere behandeling (operatie) de enige oplossing. Voor onverklaarbare klachten zou ik zeker bij jou langs gaan.

Joke van der Horst

Succes

29/10/2020

Het contact met jou heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Het klikte vrij snel tussen ons. Wat de Regenesis betreft had ik hogere verwachtingen, maar dat blijft hypothetisch omdat ik geen referentie heb. Is mijn situatie vooruit gegaan of stabiel gebleven of achteruitgegaan? Als behandelaar zou ik je zeker aanraden. Je bent open, betrouwbaar, betrokken en deskundig op diverse gebieden. Jouw betrokkenheid bij mijn klacht en het feit dat je meegaat naar Rotterdam stel ik erg op prijs.

Marianne

Meer zelfvertrouwen

12/10/2020

Voordat ik bij Mariska kwam wat ik erg moe, kon slecht slapen, piekerde veel, maagklachten, onzeker en ik voelde dat mijn lichaam steeds slechter worden. En ik ervaarde het leven als zwaar. Durfde nergens meer alleen heen zonder mijn man. Na een aantal behandelingen voelde ik me steeds lichter en meer ontspannen worden, en mijn zelfvertrouwen steeds groter. Waardoor ik ontspannen, vol energie kan leven en mijn pijnklachten zijn verdwenen.

Ik ben zo blij dat Mariska op mijn pad is gekomen er zie de toekomst zonnig te gemoed. Ik ervaarde de behandeling als zeer liefdevol en Mariska is een vrouw met veel kennis van zaken en ik mocht helemaal mezelf zijn zonder enig oordeel. En mocht er zich weer wat aandienen van klachten weet ik haar te vinden. Dank je wel Mariska.

Marlyn Peeters

Liefdevolle begeleiding

01/09/2020

Enige tijd geleden behandeld door Mariska. Ik had behoorlijk last van mijn linker heup, en mijn darmen aan de linkerkant. Ook droeg ik steunzolen. Mijn steunzolen heb ik na de behandelingen niet meer nodig. En het gaat een heel stuk beter met me. Het was een heel bijzondere ervaring. Mariska is een prettig persoon, waar je goed mee kan praten. Liefdevolle begeleiding.

Lies

Mariska is een warme deken

09/08/2020

Ze ontspant je en praat rustig. Je voelt je absoluut op je gemak en haar behandeling maakt je sterker. Ook kun je kiezen welke behandeling je wilt, en ze respecteert je keuze! Ook je huis reinigen

is een aanrader, het voelt hierna beter, meer harmonie. Ik raad iedereen aan, dit eens te proberen. Ik heb al velen behandelaars gehad, maar zij is echt een topper!

Antoinette Oosterveen

Echt relaxed, rustig en een veilig gevoel

05/07/2020

Waar kwam je voor? Haaruitval, hormonen en gewrichtsklachten.

Wat waren de klachten en wat kon je niet? Stijve en stramme handen en voeten, heftige overgangsklachten zoals opvliegers en in sommige perioden meer haarverlies dan anders.

Hoe heb je de behandeling ervaren? Geweldig, goede doorstroming gevoeld en ervaren waarbij ik me ontspannen voelde en lekker in mijn vel voor een aantal weken. Echt relaxed, rustig en een veilig gevoel.

Wat is het uiteindelijke resultaat tot nu toe? Veel minder gewrichtsklachten, uit voeten helemaal verdwenen en in handen alleen nog af en toe lichte verkrampingen, wat hormonen betreft is de regelmaat van cyclus weer naar normale proporties terug gedrongen.

Caroline Gootjes (verpleegkundige)

Blue Doth therapie behandeling

01/06/2020

Vanwege pijnklachten in mijn nek, rug en voet heb ik me laten behandelen. Ik ben bij Mariska terecht gekomen via een vriendin die erg enthousiast was vanwege het resultaat wat ze bereikte met haar behandeling. Tijdens de behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf. Handen en armen die gingen tintelen / slapen, pijn in mijn hiel en zelf emoties kwamen spontaan naar boven. Na de behandeling werkt de energie nog een aantal dagen door. Daarom heb ik ruim een week gewacht om te ervaren wat het mij heeft gebracht. Zelf heb ik al een jaar last van hielspoor. Hiervoor draag ik met wandelen zooltjes in mijn wandelschoenen maar ondanks dat hou ik pijnklachten bij elke wandeling. Gisteren heb ik een wandeling gemaakt van ongeveer 18 kilometer zonder pijnklachten. Dit is voor mij echt bijzonder omdat ik wandelingen van een uur of langer nooit helemaal pijnvrij kon lopen. Vanwege een nekhernia die ik heb gehad kon ik mijn hoofd niet achterover houden. Nu lukt dat een stuk beter. De pijn is minder geworden maar nog niet helemaal weg. Met slapen kreeg ik bij het op mijn zij liggen pijn in mijn lijf en moest dan anders gaan liggen omdat ik zo niet in slaap kon vallen. Na de behandeling heb ik daar helemaal geen last meer van gehad. Zelf ben ik zo enthousiast dat ik inmiddels een nieuwe afspraak heb gemaakt voor een behandeling. Ook mijn vrouw is verbaasd over wat het mij heeft opgeleverd. Ook zij gaat mee om zich door Mariska te laten behandelen. Ik voel me fysiek letterlijk een stuk beter in mijn vel zitten maar ook geestelijk heeft het mij het nodige gebracht. Dat is echter privé zodat ik daar niet over wil uitweiden. Zelf ben ik erg blij dat Mariska op mijn pad is gekomen.

Frans

Weer blij

06/05/2020

Door Mariska haar behandeling heb ik mijn levensvreugde weer terug. Die was de laatste tijd ver te zoeken, ik had nergens meer plezier in, liep maarte piekeren. Mijn rug deed zeer. Wonderlijk na de Regenesis behandelingen werd het steeds rustiger in mijn hoofd, veel relaxter! De rugpijn verdween. Ik loop niet meer te piekeren en ben weer een blij mens. Mariska is heel plezierig in de omgang, ze straalt rust uit en geeft vertrouwen.

Anita

Rug en heupklachten

05/05/2020

Ik liep al ongeveer 1,5-2 jaar met rug en heupklachten, waarbij ik alle standaard methodes zoals, fysiotherapie, shit hatsu, manuel therapie, osteopathie heb geprobeerd. Zelfs andere orthopedische schoenen aangeschaft, want op normale schoenen kon ik nog geen 10 meter meer lopen. Veel pijn ook als ik mij in mijn bed wilde omdraaien, kortom een lange zoektocht naar de juiste behandel methode.

Mariska heeft mij van deze klachten af kunnen helpen, ik loop weer op normalen schoenen, zelfs met hakken, ben pijnvrij en kan weer sporten. Wat een bevrijding en bijzondere methode. Geweldig!

Alice Scheerder

Balans

20/08/2019

Mariska is een prettige, vriendelijke therapeut die je helder en goed door het proces heen begeleidt. Ik keek er altijd naar uit om mijn ei kwijt te kunnen bij Mariska. Het contact heb ik als bijzonder en plezierig ervaren. Ze kan ongelofelijk goed advies geven en zorgt ervoor dat lichaam en geest weer volledig in balans zijn.

Tina

Weer in balans komen

17/08/2019

Het was een erge chaos in mijn hoofd en in mijn lichaam. De 3de burn-out stond op de hoek te wachten/te loeren. Met hulp van Mariska en goede gesprekken, en het zelf herstellend vermogen van eigen lichaam, ben ik weer in balans gekomen.

Anneke

Jouw ervaring

Vul hieronder jouw ervaring met Praktijk Ayla in.