Regenesis Healing

De mens bestaat uit energie en door negatieve gebeurtenissen (trauma’s) kan deze energie verstopt raken; de energie stroomt niet meer, waardoor de stress in ons lichaam steeds hoger wordt. Dat zorgt voor ziektes en beperkingen in het lichaam; het zijn ook de knoppen/knopen in je spieren die je soms kunt voelen.

Regenesis Healing is een vorm van heling op basis van regeneratie - een soort wedergeboorte, op het niveau van lichaamscellen. Het versterkt en versnelt het zelfhelend vermogen van ons lichaam aanzienlijk en maakt zieke cellen weer gezond.

Die energie is een oer-energie die zich als blauwe stipjes (de zogeheten Blue Dots) in onze celkern, je DNA, bevindt. Wat ik doe met Regenesis Healing is dat ik de cellulaire energie in je lichaam en bewustzijn opwek, zodanig dat alles wat vastzit, weer gaat bewegen. Ik stuur de energie met mijn handen, ik ben een katalysator die de negatieve energie omzet in positieve energie en het lichaam in een diepe staat van ontspanning brengt.

De grondlegger van deze therapie is Robert Rasmusson, de beroemde Amerikaanse healer. Geen ziekte kon hem imponeren, omdat hij wist dat iedereen de mogelijkheid heeft om terug te gaan naar de bron van de perfectie. Deze perfectie ligt dus opgeslagen in je cellen en in je DNA. Rasmusson toonde aan dat je het cel-geheugen kunt activeren, zodanig dat het zich die oorspronkelijke perfectie herinnert. Het helingsproces kan dan beginnen.

Een citaat van Robert Rasmusson: ‘Als de Blue Dot Energy in de cellen geactiveerd wordt, is ze in staat zieke cellen te regenereren, zodat het lichaam zichzelf blijvend kan herstellen.’

Behandeling

Bedenk allereerst dat een persoon bij de Regenesis-Healingmethode holistisch (compleet) benaderd wordt: zowel je lichaam (fysiek) alsook je geest en ziel (mentaal) worden bestudeerd.

Regenesis Atlas en werveltherapie

Bij de behandeling beginnen we bij de atlas, dit is de bovenste wervel van de wervelkolom. Deze zit ook het dichtste bij het onderbewuste brein waar al je levenservaringen liggen opgeslagen. Hier kan al heel veel spanning op staan, waardoor de gehele ruggenwervel in onbalans is en dit kan gevolgen hebben voor je nek en schouders, met als gevolg uitstraling naar je armen. Maar onbalans kan andere lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaken. Er kan bijvoorbeeld ook een scheefstand ontstaan in de gehele ruggenwervel waardoor rugklachten ontstaan. En dat vindt het lichaam niet fijn en het probeert dit te compenseren waardoor bekken, heupen, knieën en enkels onder een enorme druk komen te staan. Dit is voelbaar aan één kant van het lichaam. Na het in balans brengen van de atlas ga ik de gehele wervel kolom af, zodat alle spieren van de rug weer kunnen ontspannen en er weer en ideale stand van de ruggenwervel kan ontstaan. En de pijn- en stressklachten tot het verleden horen.

Regenesis healing therapie

Wanneer ik bij de atlas- en wervelbehandeling merk dat verdieping nodig is, pas ik de Regenesis Healing toe. Dat kan bij vrijwel alle ziektebeelden, hieronder een aantal voorbeelden. Het kan dus zo zijn dat een atlas- en wervelbehandeling voldoende is. Alleen weet ik dat van tevoren niet, dat wordt pas duidelijk bij de behandeling. Elk mens is anders; hij of zij heeft andere trauma’s, andere klachten en alle mensen hebben dus kortere of langere, diepere behandeling nodig.

 • Behandeling van alle voorkomende problemen aan de ruggenwervel, beenderengestel, schedel en spieren
 • Behandeling van het optische systeem, oren, hersenen
 • Behandeling van de onderste extremiteiten (heupen, benen, voeten)
 • Behandeling van het endocriene (klieren)systeem
 • Behandeling van het lymfesysteem en hart en vaatstelsel
 • Behandeling van alle organen
 • Behandeling van het immuunsysteem (o.a. fybromyalgie, vermoeidheidssyndroom)
 • Behandeling van reuma, artritis
 • Behandeling van trauma’s en psychische problemen
 • Behandeling emotionele problemen
 • Behandeling van ADHD, ADD, autistisme en aanverwante gedragsstoornissen bij kinderen en volwassenen
Regenesis Healing

Weer gaan staan voor jezelf

Het Regenesis-Healingproces kan het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken, het stimuleert een levens veranderende ervaring, of een wakker worden voor de diepere betekenissen van het leven. Deze energie is ook bruikbaar in het alledaagse leven, als katalysator voor de creativiteit om gewenste omstandigheden teweeg te brengen.