Vragen? Neem contact met me op

Blue Doth therapie behandeling

Vanwege pijnklachten in mijn nek, rug en voet heb ik me laten behandelen. Ik ben bij Mariska terecht gekomen via een vriendin die erg enthousiast was vanwege het resultaat wat ze bereikte met haar behandeling. Tijdens de behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf. Handen en armen die gingen tintelen / slapen, pijn in mijn hiel en zelf emoties kwamen spontaan naar boven. Na de behandeling werkt de energie nog een aantal dagen door. Daarom heb ik ruim een week gewacht om te ervaren wat het mij heeft gebracht. Zelf heb ik al een jaar last van hielspoor. Hiervoor draag ik met wandelen zooltjes in mijn wandelschoenen maar ondanks dat hou ik pijnklachten bij elke wandeling. Gisteren heb ik een wandeling gemaakt van ongeveer 18 kilometer zonder pijnklachten. Dit is voor mij echt bijzonder omdat ik wandelingen van een uur of langer nooit helemaal pijnvrij kon lopen. Vanwege een nekhernia die ik heb gehad kon ik mijn hoofd niet achterover houden. Nu lukt dat een stuk beter. De pijn is minder geworden maar nog niet helemaal weg. Met slapen kreeg ik bij het op mijn zij liggen pijn in mijn lijf en moest dan anders gaan liggen omdat ik zo niet in slaap kon vallen. Na de behandeling heb ik daar helemaal geen last meer van gehad. Zelf ben ik zo enthousiast dat ik inmiddels een nieuwe afspraak heb gemaakt voor een behandeling. Ook mijn vrouw is verbaasd over wat het mij heeft opgeleverd. Ook zij gaat mee om zich door Mariska te laten behandelen. Ik voel me fysiek letterlijk een stuk beter in mijn vel zitten maar ook geestelijk heeft het mij het nodige gebracht. Dat is echter privé zodat ik daar niet over wil uitweiden. Zelf ben ik erg blij dat Mariska op mijn pad is gekomen.

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten