Wie ben ik?
Wie ben ik?

Mijn naam is Mariska Zandbergen, geboren in 1967, getrouwd en moeder van vier kinderen. Vanaf mijn zeventiende werk ik in de zorg. Dat zit er dus wel in gebakken, het is mijn tweede natuur om als zorgverlener te werk te gaan.

Tijdens mijn werk als verzorgende ontdekte ik dat ik een heel bijzondere gave heb: ik kan met mijn handen energie sturen. Zodanig dat ik negatieve energie kan veranderen in positieve. Dat gebeurde bij een oudere dame; zij had plotseling geen pijn meer nadat ik haar aanraakte. Doordat er een transformatie in energie optreedt, kan ik je verlossen van oude trauma’s, angsten en pijnen.

Toen ik deze natuurlijke gave opmerkte, ben ik me gaan verdiepen in de theoretische achtergrond ervan en volgde ik diverse energetische opleidingen. Regenesis Healing vind ik het krachtigst. Sinds ik mijn diploma hiervoor haalde, hielp ik al meer dan 75 mensen van hun klachten af.

Door alle ervaring die ik opdeed en de vele gesprekken die ik met cliënten voerde, deed ik veel mensenkennis op; ik ben een echt mensen-mens. Ik ben geïnteresseerd in ieders levensverhaal en in wat ieder mens zoal beweegt. Met mijn nuchtere kijk op de wereld krijg ik er op mijn manier weer energie van om mensen op hun levenspad te begeleiden.