IONShield-hanger

Een revolutionair luchtzuiverend apparaat dat je beschermt tegen de vervelende dingen van het leven.

De IONShield is een luchtzuiverend apparaat met een ingebouwd koolborstelsysteem dat negatieve ionen in de lucht afgeeft, die de onzuivere deeltjes in je adembereik verwijderen.

Hij geeft per puls 60 miljoen negatieve ionen aan de lucht af, wat garant staat voor schone lucht in uw directe omgeving. Dat alles past in een klein en stijlvol ontwerp, en het heeft ook een actie tijd van 9 uur – de IONShield geeft u daardoor overal de kwaliteit van verse buitenlucht, zowel binnen als buiten.

Heb je vrienden die roken? De IONShield behoedt u ook tegen passief roken. Het verbetert ook je lichaamsfunctie en voorkomt slechte geurtjes!

De keuze ligt voor de hand. Bescherm uzelf en uw gezin vandaag nog!

Eigenschappen

  • De IONShield-hanger zendt per puls 60 miljoen negatieve ionen uit in de lucht
  • De concentratie negatieve ionen is meer dan 10.000/cm3. Het kan het natuurlijke genezende vermogen van het lichaam verbeteren.
  • Negatieve ionen worden ook wel gezien als vitamines in de lucht.
  • Het behoedt ook tegen passief roken!
  • Verfijnde en stijlvolle hanger van slechts 10 gram
  • Voor een betere bescherming en gezondheid draag je hem waar je ook gaat.

 

 

Het maakt gebruik van het ingebouwde koolborstelsysteem om negatieve ionen in de lucht vrij te geven. Negatieve ionen hechten zich aan kleine deeltjes in de lucht en geven ze een elektrische lading waardoor ze samenklonteren en op de grond vallen, waardoor ze niet in je longen kunnen komen.

 

 

Prijs van de IONShield

 

Prijs: 536 euro

Heeft u interesse?

Wilt u meer informatie, of de IONShield aanschaffen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Vrijwaring

Het apparaat is een gecertificeerd huishoudelijk elektrisch apparaat. Het is gecertificeerd als "veilig in gebruik". Het zendt geen schadelijke straling uit en heeft labels die internationale distributie mogelijk maken.

De IONShield is geen medisch hulpmiddel en de fabrikant geeft geen medisch advies. Gebruikers begrijpen dat het apparaat niet bedoeld is om te worden gebruikt als een medisch apparaat of voor diagnostische doeleinden waarop moet worden vertrouwd. Het gebruik ervan is niet bedoeld om te worden gebruikt in plaats van medische behandeling of advies door een opgeleide arts. Gebruikers begrijpen dat het gebruik van de IONShield op eigen risico is.

Raadpleeg altijd uw arts of andere zorgverlener bij vragen over een medische aandoening of voor specifieke begeleiding met betrekking tot het optimale gebruik van de IONShield, voeding of lichamelijke activiteit.