Kinesiologie

Kinesiologie

Touch For Health

Dit is een testmethode in de natuurgeneeskunde ontwikkeld door de chiropractor Dr. John F. Thie waardoor we informatie kunnen krijgen over het functioneren van het autonome zenuwstelsel. Door middel van eenvoudige manuele spiertesten kunnen spierzwaktes en energieblokkades worden opgespoord. Deze kunnen dan via simpele technieken worden gecorrigeerd. We gebruiken in de Touch For Health letterlijk onze handen. Middels aanraking van specifieke punten kunnen we de stress in het lichaam verminderen. Hierdoor kan de energie van de cli├źnt beter uitbalanceren. Aan de hand van doelstellingen wordt er gewerkt aan de onbalans in het lichaam
Zicht op woordblind.
Zicht op woordblind gaat over kinderen en volwassen die hulp nodig hebben bij leerproblemen eventuele woordblindheid. Het gaat hier niet alleen om woordblindheid maar ook om blokkades die veroorzaken dat nieuwe informatie niet goed opgenomen kunnen worden.
En dit wordt met behulp van Educatieve kinesiologie.

Zicht op leefblind

Bij zicht op leefblind gaan we uit van een doel die we willen bereiken. En gaan we opzoek naar obstakels die we op die weg tegen komen in tegen komen om je doel te bereiken. En om die hindernissen ten nemen heb ik zo mijn gereedschappen voor om dit te overwinnen.

Stress Release

Bij stress Release gaan we op zoek naar oorzaak van lichamelijke klachten ten gevolgen van negatieve stress. Stress release is een zeer krachtige methode om allerlei om die stress los te laten.
Aan de hand van spiertesten gaan we op zoek naar blokkades en onbalans.
Met de stress release technieken kan meer inzicht en bewustwording worden verkregen in hoe om te gaan met stress en hoe deze te deblokkeren en af te voeren.
Zo kunnen oude patronen en persoonlijke overtuigingen waarin we vastlopen doorbroken worden.

Geef een reactie

Sluit Menu