Energie-check

Wat is mijn energieniveau?

Het is belangrijk om geregeld bij jezelf te checken hoe het is met jouw energieniveau. Neem de tijd voor elk antwoord!

Uitleg Score

6- 9 punten: jij kunt wel wat meer energie gebruiken. Misschien vraag je al langere tijd te veel van jezelf. Maak een afspraak voor een gratis telefonisch gesprek van een half uur. Ik geef je geheel vrijblijvend tips om meer rust en ruimte in je hoofd te creëren en ik kijk verder wat ik voor je kan doen.

10-14 punten: je bent redelijk in evenwicht maar bent wel aan een boost toe. De energiebanen in je lichaam zijn verstoord door bijvoorbeeld stress. Een Regenesis behandeling kan je hiervan bevrijden. Ik vertel je hier graag alles over in een gratis telefoongesprek van maximaal een half uur. Het verplicht je uiteraard tot helemaal niets; ik vind het alleen maar belangrijk dat jij weer goed in je energie komt te zitten.

14-18 punten: Gefeliciteerd! Jij zit lekker in je vel. Natuurlijk is het belangrijk om dit zo te houden. Bel me voor een gratis telefonische afspraak van een half uur zodat ik je tips kan geven zodat je je energie op dit niveau kunt houden – of hoe je omgaat met een energie-dip als het wel even iets minder gaat. Als je iemand in je omgeving kent die wel een laag energie-niveau heeft, mag je deze test gerust doorsturen.