Disclaimer

Indien de behandeling zich richt op een fysieke of emotionele klacht waarvoor geneesmiddelen worden ingenomen en er treedt verbetering of verslechtering op wordt de cliënt uitdrukkelijk geadviseerd om met degene die de geneesmiddelen heeft voorgeschreven contact op te nemen.

Praktijk Ayla neemt geen verantwoordelijkheid voor de inname, stoppen of wijzigen van de dosis medicijnen.

De praktijk draagt geen verantwoordelijkheid voor (aanvullende) andere therapeuten of therapie vormen voor tijdens of na de behandeling.

Het betreden van de behandelingsruimte van de praktijk geschied te allen tijde voor rekening en risico van de cliënt.

  • Indien de behandeling zich richt op een fysieke of emotionele klacht waarvoor geneesmiddelen worden ingenomen en er treedt verbetering of verslechtering op wordt de cliënt uitdrukkelijk geadviseerd om met degene die de geneesmiddelen heeft voorgeschreven contact op te nemen.
  • Praktijk Ayla neemt geen verantwoordelijkheid voor de inname, stoppen of wijzigen van de dosis medicijnen.
  • De praktijk draagt geen verantwoordelijkheid voor (aanvullende) andere therapeuten of therapie vormen voor tijdens of na de behandeling.
  • Het betreden van de behandelingsruimte van de praktijk geschied te allen tijde voor rekening en risico van de cliënt.
  • De behandeling vindt plaats op verzoek van de cliënt, voor afgaand op de behandeling vindt geen anamnese plaats zoals bij regulier geneeskunde.
  • Voor eventuele fysieke of emotionele reacties van de cliënt in welke zin dan ook, draagt de behandelaar geen verantwoordelijkheid.
  • Praktijk Ayla is niet verantwoordelijk voor content op de aan de website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

De behandeling vindt plaats op verzoek van de cliënt, voor afgaand op de behandeling vindt geen anamnese plaats zoals bij regulier geneeskunde.

Voor eventuele fysieke of emotionele reacties van de cliënt in welke zin dan ook, draagt de behandelaar geen verantwoordelijkheid.

Praktijk Ayla is niet verantwoordelijk voor content op de aan de website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.