Vragen? Neem contact met me op

Op weg terug naar mezelf

Mariska heb ik vorig jaar ontmoet tijdens een sjamanistische training waar verleden en heden samen kwamen. Daardoor werd ik privé zo geconfronteerd met een aantal onverwerkte zaken dat ik fysiek enorm zwak werd, wat mij belemmerde in mijn dagelijks functioneren en mijn werk. Mijn zenuwstelsel was systematisch overbelast. Al voordat ik Mariska opzocht in Praktijk Ayla, heeft ze dusdanig de vinger op de zere plek gelegd, figuurlijk dan, dat ik nieuwsgierig werd naar haar behandelmethoden.

Na een heldere beschrijving van de klachten begon Mariska meteen de behandeling.  Daarbij was ik het meest benieuwd of de effecten op mijn zenuwstelsel voelbaar zouden zijn. Na de eerste behandeling merkte ik niet alleen fysiek verschil maar ook mentaal voelde het al een stuk rustiger. Ik sliep beter en het voelde letterlijk alsof er een last van mijn schouders was gevallen. Daarna ben ik in korte tijd meerdere keren terug geweest bij Mariska waarbij ze ook gebruik maakte van Regenesis Healing, Access The Bars en Kinesiologie. Tevens kreeg ik tools mee om thuis mijn energie op pijl te houden.

Nadat de ernstige klachten waren aangepakt heb ik een aantal APK-tjes gedaan, een paar “onderhoudsbeurten” om de motor draaiende te houden. Als ik mijn grenzen niet goed in de gaten houdt, dan voel en weet ik nu al snel waar de blokkades zitten en pak ik die zelf mee aan.  Toen ik opnieuw een blessure kreeg en dreigde vast te lopen op werk, heeft Mariska als spiritueel coach met haar knowhow op afstand begeleidt; dus via een gesprek met beeldbellen/telefoon. Dit heeft mij, werkend in de zorg tijdens corona tijd, door de meest cruciale momenten heen geholpen en haar energie werkt door, ook na de behandeling .

Y. v. H.

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten