Vragen? Neem contact met me op

Het heeft mij veel geholpen

Ik ben een paar keer bij Mariska geweest. Het is een warm persoon met een luisterend oor en goede adviezen. Als je naar deze pagina toe geleid bent, zou ik u aan raden om een keer langs te gaan. Het heeft mij veel geholpen, alleen weet dat de echte kracht in jezelf ligt. Dit is alleen een stapje om het te bereiken. Al lijken de problemen nog zo groot, weet dat jij de kracht hebt om het op te lossen en dat je daarbij geholpen mag worden. Ik zat in een zware depressie, maar ben er nu zo goed als uit gekomen door veel dingen te proberen, zoals deze. Mocht je willen weten wat voor stappen ik genomen heb kan bij Mariska om mijn nummer vragen. Ik bied graag een luisterend oor en deel mijn ervaringen graag.

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten