Vragen? Neem contact met me op

Door de behandelingen van Mariska ben ik rustiger geworden en voelt alles wat ik doe zoveel fijner.

Al eerder bezocht ik Mariska in verband met lichamelijke klachten. Met atlas aanraking, waardoor ik alle kanten op ging bewegen, en energetische behandelingen, reikte Mariska mij aan wat zij bij mij aanvoelde. Daardoor kreeg ik inzicht dat ik aangeleerd gedrag had, iets wat ik mij nooit had gerealiseerd. De uitkomst hiervan is een enorm gevoel van rust en algeheel welzijn.

Onlangs was ik bij haar voor een familie opstelling. In een 1 op 1 gesprek werd de interactie in het gezin bevraagd waarbij de nodige emoties om de hoek kwamen kijken. Ik sta ervan te kijken hoeveel inzicht dit weer gaf en met hoe een fijn en verlicht gevoel ik weer naar buiten stapte. Mariska is een vriendelijke vrouw met een twinkeltje in haar ogen en zegt de juiste dingen op de juiste momenten. Dankjewel Mariska💖

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten