Vragen? Neem contact met me op

Go with the flow geef de strijd op

Ga de strijd niet aan met de problemen die het lichaam laat zien door middel van pijn, ziektes , nachtelijk zweten, opvliegers vermoeidheid enz. om arm dit met liefde en ga voor jezelf op onderzoek uit waar ze vandaan komen soms komt dit door te hoge verwachtingen van jezelf , de omgeving, je werk of energetische vervuiling.

En kom je rond de veertigste en dat geldt voor mannen en vrouwen is het goed mogelijk dat je in de overgang komt ook wel transformatie  periode aan en wat betekend dat. Je ben zo halverwege je leven en de tijd die achter je ligt wordt  langer als de tijd die voor ons liggen en kunnen je nu nog keuze maken in veranderingen en ons onderbewust zijn speelt hier ook nog een rol in, want is namelijk zodat we als ziel ons verbonden met het lichaam we een bepaalde taak op ons hebben genomen en die mogen we dan tot uitvoering brengen, vaak weten we niet meer wat we afgesproken hebben en ligt dat diep verscholen in ons onderbewust zijn. Dit beteken dat je uit je conform zone al gaan en dit levert soms veel angst op en daarop reageert onze bijnier op om extra adrenaline geeft om te overleven dit staat ook wel voor vecht/ vlucht gedrag en omdat we daar niet van bewust zijn kan het zo maar zijn dat die altijd op volle toeren draaien en dat het zo erg kan zijn dat we er ook ongemerkt aan verslaaft raken en we niet meer weten wat echte ontspanning betekend. En we eigenlijk roofbouw plegen op in lichaam tot we niet meer kunnen en ons lichaam ons letterlijk plat liggen en dat noemen we  ook wel burn-out.

Bij vrouwen speel hier ook nog eens mee dat de  hormoonhuishouding veranderd wat ook soms de nodige klachten veroorzaakt want doordat er minder oestrogeen wordt aangemaakt en de progesteron helemaal weg valt, betekend dat de gehele hormoonhuishouding zich moet gaan herstellen. dit beteken een behoorlijke belasting voor het lichaam.

daarom is het van groot belang dat we  zo goed mogelijk voor ons lichaam zorgen en dat beteken goede voeding tot ons nemen, voldoende slaap, extra ontspannen, minimaal 2 liter water drinken, voldoende bewegen

soms beteken dat ook je de kans geven om te ontdekken wie je nu eigenlijk ben zonder alle ideeën van mensen om je heen en als je blokkades tegen komt te onderzoeken of je die nog nodig heb of dat dit ergens in je leven is ontstaan in je leven dat je bent gaan geloven dat dat bij jou hoort en dat kan al heel vroeg in je leven ontstaan zijn en dan heb ik het over de tijd dat je nog in je buik van je moeder zat, want als je moeder in die tijd vele spanning heeft gehad kan het zomaar zo wezen dat je dit ongemerkt overgenomen heb en daardoor eigenlijk een verhoogt adrenaline gehalte in het lichaam hebben en dat kan een verstoring in de hormoonhuishouding geven.

Hoe kan je er achter komen waar de blokkades vandaan komen, door te gaan schrijven over je leven, soms komen ze in dromen naar voren of kom je mensen of gebeurtenissen in je leven tegen die je helpen bij jou levenslessen en als je zie leert herkennen kan het goed wezen dat je nog dichter bij jezelf komt en je vandaar uit je eigen keuze kunt maken wat voor jou goed is. Dat wil niet zeggen dat het eenvoudig is maar wel heel liefde vol naar jezelf en kun je vandaar uit je grenzen aan geven en dat straal je dan ook uit naar de wereld en ook zullen dat mensen om je heel misschien heel moeilijk vinden betekent dat voor die mensen dat ze daar eens naar mogen kijken en er aan kunnen gaan werken.

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten