Hoe overleef ik de overgang,

ik weet hoeveel impact de overgang op je leven heeft en wil ik andere mannen en vrouwen daar graag bij ondersteunen zodat ze voor de volle 100 % van hun leven kunnen blijven genieten en met liefde voor zichzelf kunnen leven.

Leven vanuit overgave, vertrouwen en 100 % jezelf mogen zijn.

Mariska Zandbergen geboren in 1967, moeder van 4 kinderen
Tijdens mijn werk als verzorgende 3IG ontdekte ik mijn bijzondere gave via mijn handen.
Patiënten hadden baat bij de extra verzorging die ik ze kon geven.
Na alle positieve reacties ben ik cursussen Reiki I en II gaan volgen om meer te leren over mijn mogelijkheden. Tijdens een cursus Intuïtieve ontwikkeling ben ik ook in aanraking gekomen met methodieken als Touch For Health en Stress Release. Omdat ik zelf hiermee een behandeling heb ondergaan, heb ik ervaren wat een mooi instrument het is om (oude) stressvolle gebeurtenissen uit je systeem te verbannen waardoor lichaam en geest weer gezond aanvoelen. Na deze ervaring heb ik besloten om met mijn mogelijkheden mensen gelukkiger door het leven te laten gaan. Daarom ben ik meer cursussen – zoals Regenesis, The Bars en Coaching – gaan volgen om zelf ook mensen te kunnen behandelen.
In 2016 ben ik gestopt met thuiszorg om mijn missie te volgen, vol overgave en vertrouwen wat de toekomst mij brengt.

Toen ik veertig werd zei ik, nu gaat mijn leven veranderen en waarom weet ik nu na 10 jaar later.
Ik ben toen in een zoals ik dat noem een spirituele overgang gekomen,
Dit houd in dat mijn hoog gevoelige kant zich nu durft te tonen. Dit is een heel proces van angsten, wie ben ik nu echt, slapeloze nachten, hartenpijn, totaal 
opgebrand zijn en ga zo maar door. Ik heb eigenlijk alle overgangsklachten wel gehad. Dit heeft er wel toe geleid dat ik er anders naar ben gaan kijken en ben gaan zoeken naar de oorzaak van de klacht en die begint al in het prille begin waar we vaak geen weet van hebben en door dit te gaan onderzoeken en alle aannames die daar aan vast zaten los te laten weet ik nu wat nu wat mijn missie is in dit leven.
Mijn missie is het begeleiden van vrouwen en mannen op hun levenspad doormiddel van coaching en energetisch lichaamswerk. Door de holistische benadering kijk ik naar lichaam, geest en de ziel en breng deze in balans. Waardoor je weer voor 100% van het leven kunnen genieten. En ontdekken wie je werkelijk bent.
Zelf heb ik zowel geestelijk en lichamelijk heel wat weerstand ondervonden en mijn energie niet goed meer kon stromen, en ik zelfs in een burn-out terecht ben gekomen om weer helemaal van af de bodem op te mogen staan waarbij onbewuste blokkades opgelost mochten worden. Dit houd in dat ik nu mijn leven mag leven zonder alle onbewuste aannames die ik inmiddels was gaan geloven.

Opleidingen

N

Verzorgend 3 IG, Den Haag 
Het verzorgen en coördineren van zorg rondom zieke hulpbehoevenden of oudere cliënten vanuit een holistische benadering.

N

Kinesiologie bestaande uit verschillende onderdelen zoals touch for health, stress release, leefblind, woordblind, energetische centra en metaforen. Alphen aan de Rijn

 

Door middel van eenvoudige manuele spiertesten kunnen spierzwaktes en energieblokkades worden opgespoord. Deze kunnen dan via simpele technieken worden gecorrigeerd.

We gebruiken in de kinesiologie letterlijk onze handen om, via aanraking van specifieke punten, de stress in het lichaam te verminderen en hierdoor de energie van de cliënt te helpen balanceren.

Aan de hand van doelstellingen wordt er gewerkt om de onbalans in het lichaam te verminderen.

N

Access The Bars, Bleiswijk
Bij The Bars werken we aan alle negatieve ervaringen/oordelen die u heeft opgedaan in uw verleden en die gedurende die gebeurtenis een onbewuste rol spelen in uw leven en die eigenlijk de eigenschappen hebben van een verslaving.
Om met deze verslaving om te kunnen gaan leren we te accepteren; het toelaten dat iets is en het toe te laten zonder oordeel. Door de toelating maken we ons bewust van elke visie waar we mee instemmen, afstemmen, waar we ons tegen verzetten of op reageren.
Je leert om jezelf te koesteren, zorgzaam te zijn naar jezelf en deuren te openen naar het alles waarvan je besloten hebt dat het verborgen moest blijven? Je ervaart hoe bijzonder jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?
Door het aanraken van 32 punten op het hoofd, die u bevrijden van uw eigen aannames, gaat er een wereld van ontspanning voor u open.

N

Regenesis Huizen
De bron van de helende energie van Regenesis is de Blue Dot die ook door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen.
Wilhelm Reich (1897-1957) psycholoog, psychiater en wetenschapper was de eerste die deze energie zichtbaar maakte en beschreef het energieveld als een kleine blauw stipje binnen in elke celkern.
De ontdekking werd in Australië gedaan toen een wetenschapper zwanger was. Haar collega’s ontdekten dat de foetus de Blue Dot gebruikte om zich te ontwikkelen tot een menselijk wezen en nadat de baby zo’n vijf tot zes maanden oud was, en dus compleet, deze Blue Dot geen activiteit meer liet zien.
Robert Rasmusson wist op 20 jarige leeftijd toch op intuïtieve wijze de energie van de Blue Dot te activeren en ontwikkelde daarmee een methode om de energie te gebruiken bij het genezingsproces. De methode leert ons op een eenvoudige manier hoe we invloed kunnen hebben op de bijzondere kracht van de Blue Dot in ons eigen lichaam en hoe anderen te stimuleren tot zelfheling.

Leef voor overgave en vertrouwen in jezelf

N

Cliënten laten ontspannen en leren hoe ze zich kunnen beschermen van negatieve energieën

N

Bewustwording vergroten, waar zijn mijn klachten ontstaan en wat kan ik hier nu nog mee, zijn ze nog dienend

N

Cliënten in hun eigen kracht zetten en ze bewust maken wat mensen om hen heen voor invloed kunnen hebben op hun energie en hoe daar mee om te gaan en zich zelf te beschermen zodat ze vanuit hun eigen kracht en energie kunnen leven

N

Verlossen van allerlei aannames die we zijn gaan geloven wie we zijn.

Vorig jaar zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was overspannen en had lichamelijke klachten, zoals rugpijn, en ik had maagproblemen: ik ben 10 kilo afgevallen. Mijn huisarts kon me niet verder helpen, en ook een fysiotherapeut, psycholoog en masseur boden geen uitkomst. Het was zó erg, dat ik niet meer gewoon kon werken en ik overdag voornamelijk thuis op de bank lag. Ik ging me steeds slechter voelen en dacht dat niemand mij kon helpen…
Toen kwam Mariska op mijn pad. ‘Eindelijk iemand die mij kan helpen!’ Vanaf de eerste behandeling ging het beter met mij. Mariska biedt drie verschillende behandelingen, en ze past steeds de behandeling toe die helpt bij de klacht waar ik op dat moment mee zit. Ik was er zelf verbaasd over dat het werkt. Daarnaast is Mariska ook een soort spirituele hulp: ze helpt me om mijn eigen weg te vinden in het leven. Ik leer veel van haar! Ik eet ook weer normaal en ben mijn pijnklachten kwijtgeraakt. Bovendien kan ik weer 4 uur per dag werken. Ik blijf voorlopig aan mijn gezondheid werken en ben echt blij dat Mariska op mijn pad is gekomen

Evgeniya

Bevrijd jezelf van alle negatieve energieën en ga leven vanuit je eigen kracht?

Ik wil ervaren wie ik nu werkelijk ben, zodat ik een vrij en gelukkig leven kan leiden

Ja, ik mag mezelf zijn

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde is een verzameling disciplines en methodes om op natuurlijke wijze het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Een natuurgeneeskundig therapeut kijkt holistisch naar mensen. In tegenstelling tot de meeste westerse theorieën beschouwt een natuurgeneeskundig therapeut het lichaam, energie, geest en ziel als één geheel en zoekt in deze samenhang naar achterliggende oorzaken van klachten. Stressvolle situaties of heftige gebeurtenissen, ook die uit het verleden, kunnen bijv. pijnklachten, leerproblemen, angsten, een verminderde levenslust of ander lichamelijke onbalans veroorzaken. Afhankelijk van de klachten kan één van de therapieën binnen de natuurgeneeskunde klachten verminderen of wegnemen en de kwaliteit van het leven verbeteren.

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk de verschillend mogelijkheden

Kijk hier verder

Praktijkgegevens

Praktijknaam: Ayla praktijk voor natuurgeneeskunde

Dagen praktijk open: maandag tot donderdag
Tijden praktijk open: 8.30 tot 16.30

Telefoonnummer praktijk: 06 27 119950

Straat + Huisnummer: Dotterbloem 49
Postcode: 2266 MA
Plaats: Stompwijk gem. Leidschendam-Voorburg
Provincie: Zuid-Holland

Ayla praktijk

Pin It on Pinterest

Share This