Eenmalig welkomsaanbod!

Om jou weer meer beter in je vel te laten zitten en meer energie te laten ervaren, wil ik je uitnodigen voor een ervaringsbehandeling. Wat houd dat nu precies in? Na aanleiding van een intake formulier kijken we waar jouw behoeftes liggen en wat je wens is om een vernieuwd leven te omarmen.

Omdat jij mijn zelf-test hebt aangevraagd, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om de ervaringsbehandeling tegen 50% korting af te nemen. Lees hieronder meer!

Wil je eerst ervaren of het wat voor jou is en wat kunt verwachten? Een ervaringsbehandeling bestaat uit een digitaal intake formulier, intake gesprek en een korte ervaringsbehandeling.

Tijdens de intake bespreken we jouw klachten en zorgvraag: datgene waarmee je geholpen zou willen worden. Vervolgens laat ik je ervaren wat een behandeling met je doet, de zogeheten ervaringssessie.

Ik begin met de behandeling van de ‘atlas’. De atlas is de eerste halswervel bovenaan in je rug die het dichtst bij je onderbewustzijn zit. Door deze te behandelen wordt de lichamelijke en geestelijke balans van je lichaam duidelijk. Zo wordt er ook duidelijk of er sprake is van disbalans.

Aan de hand van wat we ontdekken, stel ik een persoonlijk behandelplan op maat op.

Na vele jaren ervaring weet ik exact hoe ik jou kan helpen met je energetische problemen
Marlyn Peeters

Voordat ik bij Mariska kwam wat ik erg moe, kon slecht slapen, piekerde veel, maagklachten, onzeker en ik voelde dat mijn lichaam steeds slechter worden. En ik ervaarde het leven als zwaar. Durfde nergens meer alleen heen zonder mijn man. Na een aantal behandelingen voelde ik me steeds lichter en meer ontspannen worden, en mijn zelfvertrouwen steeds groter. Waardoor ik ontspannen, vol energie kan leven en mijn pijnklachten zijn verdwenen. Ik ben zo blij dat Mariska op mijn pad is gekomen er zie de toekomst zonnig te gemoed. Ik ervaarde de behandeling als zeer liefdevol en Mariska is een vrouw met veel kennis van zaken en ik mocht helemaal mezelf zijn zonder enig oordeel.

Suzanne Rikken

Enige tijd terug enkele behandelingen mogen ontvangen van Mariska. Bij Mariska terecht gekomen doordat ik last had van huidproblemen. Als hypnotherapeut wist ik dat ik moest zoeken in het onderbewuste en in plaats van het smeren van crèmes op dokters advies contact opgenomen met Mariska. En het resultaat mag er zijn. Ik mag weer stralen en gezien worden.

Ria van Croonenburg

Even een compliment voor de vrouw met toverhandjes. Ik was een tijdje geleden van de trap gevallen. Hierdoor toch iets last mijn been en rug. Verleden week heeft Mariska mij hiervoor behandeld. Tijdens de behandeling voelde ik haar kracht door mijn lichaam gaan. Op een gegeven moment bewoog ik mijn been en schudde deze even heen en weer. Ik hoorde 2 krakken in mijn rug. Ik schrok er zelf van. Ik had het gevoel dat ik meer rechtop stond en het gevoel dat ik mijn been weer beter kan strekken. Hierdoor heb ik ook het gevoel dat ik weer iets makkelijker bewegen kan. Dank je wel.

Eenmalig welkomsaanbod!

Ben je nieuwsgierig geworden over wat ik voor jou kan betekenen? Dan heb ik een mooie aanbieding.

Speciaal voor jou kost een ervaringsbehandeling geen 100 euro maar betaal je 50 euro!