Rite van de baarmoeder

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De 13de Rite van de Munay Ki staat los van de andere rites en is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit verre verledens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Alle vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Wat is de Rite van de baarmoeder?

Ik heb in maart 2017 zelf de rite mogen ontvangen van een prachtige vrouw. Ik heb mogen ervaren wat het voor mij heeft mogen helen en openen en ik voel hoe ik het ook wil doorgeven. Voor jou als vrouw. En in het bijzonder voel ik ook hoe helend dit mag zijn als onderdeel van processen in het hebben van een kinderwens. Maar ook al heb je geen kinderwens, of zelfs geen baarmoeder meer. Weet hoeveel er in de baarmoeder aan wetenheid en emoties plaatsvindt. En niet voor niets ben je nu hier op deze pagina gekomen, dus voel of het jouw tijd is voor jouw rite.

Gedurende deze ceremonie ontvang je als vrouw de Rite van de Baarmoeder. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht dat je van mij per mail ontvangt.

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. De kosmische baarmoeder die ik de laatste tijd veel ervaar in mijn visualisaties, waar ik graag meer mee wil doen. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn. Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.
Zie eventueel ook
https://youtu.be/YBgKOzx1ooQ

Investering:  
€45,- (het nummer van creatie)
Heb je de rite eerder ontvangen? Dan betaal je de daaropvolgende keren de helft €22,50.

13 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This