Vragen? Neem contact met me op

Ongenode gasten in je aura: wat ze zijn en hoe je ze kunt verwijderen

Je aura is een energieveld dat je lichaam omringt en je fysieke, emotionele en spirituele gezondheid weerspiegelt.

Het kan echter voorkomen dat er ongenode gasten in je aura verschijnen. Deze ongenode gasten kunnen energieën, entiteiten of zelfs negatieve emoties van andere mensen zijn die je energieveld binnendringen en je uit balans brengen, en het is daarom belangrijk om ze te herkennen en te verwijderen.

Wat zijn ongenode gasten?

Deze ongewenste indringers in je aura kunnen verschillende vormen aannemen.

Negatieve energieën zijn vaak emoties die niet van jou zijn, maar die je hebt opgepikt uit je omgeving of van andere mensen. Denk hierbij aan gevoelens van angst, woede of verdriet die plotseling opkomen.

Energetische entiteiten zijn een andere vorm van ongenode gasten. Dit zijn energieën of spirituele entiteiten die je aura kunnen binnendringen en invloed kunnen uitoefenen op je emoties, gedachten en zelfs je fysieke gezondheid.

Daarnaast bestaan er energetische koorden, verbindingen die je hebt met andere mensen. Sommige van deze koorden kunnen positief zijn, maar andere kunnen je energie wegzuigen of je belasten met negatieve invloeden.

Hoe weet je of je ongenode gasten in je aura hebt?

Symptomen kunnen zijn:

  • Gevoel van zwaarte of vermoeidheid zonder duidelijke oorzaak.
  • Stemmingswisselingen of plotselinge negatieve gedachten.
  • Fysieke klachten zoals hoofdpijn of rugpijn zonder medische verklaring.
  • Voelen van aanwezigheid of energieën die je niet kunt plaatsen.
  • Boosheid gericht naar mensen die je heel dierbaar zijn.
  • Stemmen horen.
  • Wegkijken, het lastig vinden iemand aan te kijken.
  • Lege blik in de ogen hebben.
  • Een uitgehold gevoel hebben, vooral in het gezicht.

Hoe kun je ongenode gasten verwijderen?

Gelukkig zijn er verschillende methoden om je aura te zuiveren en deze ongewenste indringers te verwijderen.

Energetische reiniging is een effectieve aanpak. Dit kan door middel van Regenesis, smudging (het branden van cederhout, wierrook of witte salie), of het gebruik van kristallen om je aura te zuiveren. Het uitvoeren van beschermende rituelen kan ook helpen. Je kunt bijvoorbeeld een beschermend licht of schild om je heen visualiseren dat negatieve energieën buiten houdt.

Het is ook belangrijk om grenzen te stellen in je dagelijks leven. Leer 'nee' te zeggen en bescherm je energie door minder tijd door te brengen met mensen of in omgevingen die je uitputten.

Gronden is een andere effectieve techniek. Activiteiten zoals wandelen in de natuur, meditatie of yoga kunnen je helpen om je energie te aarden en je aura te versterken. Als je het gevoel hebt dat je extra hulp nodig hebt, kun je ook professionele hulp zoeken. Energetische therapeuten of natuurgeneeskundigen kunnen specifieke technieken gebruiken om je aura te reinigen en je energieveld te herstellen.

Preventie van ongenode gasten

Naast het verwijderen van ongenode gasten is het ook belangrijk om preventieve maatregelen te nemen.

Een korte dagelijkse meditatie kan helpen om je aura schoon en sterk te houden. Het onderhouden van een gezonde levensstijl is ook cruciaal. Zorg voor een goede balans tussen werk en ontspanning, eet gezond en slaap voldoende. Dit helpt je fysieke en energetische lichaam om weerstand te bieden tegen ongewenste indringers.

Omring jezelf ook zoveel mogelijk met positieve mensen en vermijd negatieve invloeden. De energie van de mensen om je heen heeft een grote impact op je eigen energieveld.

Je aura is een essentieel onderdeel van je algehele welzijn. Door bewust om te gaan met je energieveld en de juiste technieken toe te passen, kun je ongenode gasten buiten de deur houden en je gezondheid en welzijn verbeteren. Met de juiste zorg en aandacht kun je een stralende, krachtige aura cultiveren die je beschermt en ondersteunt in alle aspecten van je leven. Dit zal niet alleen je persoonlijke welzijn ten goede komen, maar ook een positieve invloed hebben op je interacties met anderen en je algemene levenservaring.

×

Hallo!

Je kunt direct met me chatten via WhatsApp

× Chatten