Reviews

Balans

★★★★★
5 5 1
Mariska is een prettige, vriendelijke therapeut die je helder en goed door het proces heen begeleidt. Ik keek er altijd naar uit om mijn ei kwijt te kunnen bij Mariska. Het contact heb ik als bijzonder en plezierig ervaren. Ze kan ongelofelijk goed advies geven en zorgt ervoor dat lichaam en geest weer volledig in balans zijn.

weer in balans komen

★★★★★
5 5 1
Het was een erge chaos in mijn hoofd en in mijn lichaam. De 3de burn-out stond op de hoek te wachten/te loeren. Met hulp van Mariska en goede gesprekken, en het zelf herstellend vermogen van eigen lichaam, ben ik weer in balans gekomen.

wat een bijzondere ervaring

★★★★★
5 5 1
wat bijzonder dat je lichaam het zelf aangeeft en kan oplossen. Doordat Mariska goed in de gaten heeft wat er nodig is en met haar humor en nuchterheid, geeft ze vertrouwen. Ze weet veel en laat je lichaam werken en loslaten wat je zelf aangeeft zonder dat je dit zelf weet. Ze heeft hart voor haar cliënten en is nuchter. Als ik merk dat ik een ‘onderhoudsbeurt’, of wat voor behandeling nodig heb, dan zal ik zeker weer naar haar toe gaan. ik sta zekerder in het leven en heb n hoop mogen loslaten wat erg fijn voelt. Mooi mens!! dank je wel.

rug en heupklachten

★★★★★
5 5 1
Ik liep al ongeveer 1,5-2 jaar met rug en heupklachten, waarbij ik alle standaard methodes zoals, fysiotherapie, shit hatsu, manuel therapie, osteopathie heb geprobeerd. Zelfs andere orthopedische schoenen aangeschaft, want op normale schoenen kon ik nog geen 10 meter meer lopen. Veel pijn ook als ik mij in mijn bed wilde omdraaien, kortom een lange zoektocht naar de juiste behandel methode. Mariska heeft mij van deze klachten af kunnen helpen, ik loop weer op normalen schoenen, zelfs met hakken, ben pijnvrij en kan weer sporten. Wat een bevrijding en bijzondere methode. Geweldig!

Weer blij

★★★★★
5 5 1
Door Mariska haar behandeling heb ik mijn levensvreugde weer terug. Die was de laatste tijd ver te zoeken, ik had nergens meer plezier in, liep maarte piekeren. Mijn rug deed zeer. Wonderlijk na de Regenesis behandelingen werd het steeds rustiger in mijn hoofd, veel relaxter! De rugpijn verdween. Ik loop niet meer te piekeren en ben weer een blij mens. Mariska is heel plezierig in de omgang ,ze straalt rust uit en geeft vertrouwen.

De rite van de baarmoeder is een heel bijzonder ritueel

★★★★★
5 5 1
Ik heb het als fijn ervaren om onlangs met een kleine groep vrouwen bij elkaar te komen en bij deze ceremonie stil te staan. Mariska heeft voor een prettige en veilige/vertrouwde omgeving gezorgd en ons die avond begeleid. Het mooiste cadeau van die avond was een heerlijk ruikende roos die we mee naar huis mochten nemen, en die nu 1,5 week later nog steeds in volle bloei staat. Dank je wel Mariska!

Zit nu vol energie

★★★★★
5 5 1
Na een behandeling van Mariska gehad te hebben, merkte ik vrijwel direct dat er meer ontspanning ontstaan is en eindelijk kon ik weer gewoon slapen, waardoor ik nu vol energie de dag kan beginnen.

Krachtige ondernemer

★★★★★
5 5 1
Vorige week bijgekletst als ondernemers onder elkaar. Mariska is een voorbeeld voor mij als startende ondernemer. Ik zie haar groei. En daarna heeft ze me laten voelen wat ze doet. De pijn in mijn schouder/nek is voor een groot deel weg. Ik voel nu weer wat er mis is met mijn lichaam en kan weer actie op ondernemen. Het stroomt weer

Mariska

★★★★★
5 5 1
Onlangs heb ik mijn eerste behandeling gehad bij Mariska. Ik ging er redelijk open/nuchter in. Het is lastig om de behandeling precies te omschrijven, maar wat kwam er een spanning los! Het was een zeer bijzondere ervaring. Mariska is een prettige, vriendelijke therapeut die je helder en goed begeleidt.

Echt aan te bevelen

★★★★★
5 5 1
Ik heb een drukke baan waar veel druk is om bepaalde resultaten te halen. Door de behandelingen van Mariska, heb ik rust gevonden en structuur. Dankjewel Mariska! Gr. Roy

Haaruitval ,hormonen en gewrichtsklachten

★★★★★
5 5 1
Waar kwam je voor? Haaruitval ,hormonen en gewrichtsklachten Wat waren de klachten en wat kon je niet? Stijve en stramme handen en voeten, heftige overgangsklachten zoals opvliegers en in sommige perioden meer haarverlies dan anders. Hoe heb je de behandeling ervaren? Geweldig, goede doorstroming gevoeld en ervaren waarbij ik me ontspannen voelde en lekker in mijn vel voor een aantal weken. Echt relaxed, rustig en een veilig gevoel. Wat is het uiteindelijke resultaat tot nu toe? Veel minder gewrichtsklachten, uit voeten helemaal verdwenen en in handen alleen nog af en toe lichte verkrampingen, wat hormonen betreft is de regelmaat van cyclus weer naar normale proporties terug gedrongen.

Ze verbetert je leven in no time ongelofelijk

★★★★★
5 5 1
Gun jezelf en jouw dierbaren, die ongetwijfeld van de bekende olievlekwerking zullen profiteren immers die kans!!!

bij Mariska een Blue Doth therapie behandeling gehad.

★★★★★
5 5 1
Vanwege pijnklachten in mijn nek, rug en voet heb ik me laten behandelen. Ik ben bij Mariska terecht gekomen via een vriendin die erg enthousiast was vanwege het resultaat wat ze bereikte met haar behandeling. Tijdens de behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf. Handen en armen die gingen tintelen / slapen, pijn in mijn hiel en zelf emoties kwamen spontaan naar boven. Na de behandeling werkt de energie nog een aantal dagen door. Daarom heb ik ruim een week gewacht om te ervaren wat het mij heeft gebracht. Zelf heb ik al een jaar last van hielspoor. Hiervoor draag ik met wandelen zooltjes in mijn wandelschoenen maar ondanks dat hou ik pijnklachten bij elke wandeling. Gisteren heb ik een wandeling gemaakt van ongeveer 18 kilometer zonder pijnklachten. Dit is voor mij echt bijzonder omdat ik wandelingen van een uur of langer nooit helemaal pijnvrij kon lopen. Vanwege een nekhernia die ik heb gehad kon ik mijn hoofd niet achterover houden. Nu lukt dat een stuk beter. De pijn is minder geworden maar nog niet helemaal weg. Met slapen kreeg ik bij het op mijn zij liggen pijn in mijn lijf en moest dan anders gaan liggen omdat ik zo niet in slaap kon vallen. Na de behandeling heb ik daar helemaal geen last meer van gehad. Zelf ben ik zo enthousiast dat ik inmiddels een nieuwe afspraak heb gemaakt voor een behandeling. Ook mijn vrouw is verbaasd over wat het mij heeft opgeleverd. Ook zij gaat mee om zich door Mariska te laten behandelen. Ik voel me fysiek letterlijk een stuk beter in mijn vel zitten maar ook geestelijk heeft het mij het nodige gebracht. Dat is echter privé zodat ik daar niet over wil uitweiden. Zelf ben ik erg blij dat Mariska op mijn pad is gekomen.

Mariska is een warme deken

★★★★★
5 5 1
Ze ontspant je en praat rustig. Je voelt je absoluut op je gemak en haar behandeling maakt je sterker. Ook Kun je kiezen welke behandeling je wilt, en ze respecteert je keuze! Ook je huis reinigen is een aanrader, het voelt hierna beter, meer harmonie. Ik raad iedereen aan, dit eens te proberen. Ik heb al velen behandelaars gehad, maar zij is echt een topper!

behandeld door Mariska

★★★★★
5 5 1
Enige tijd geleden behandeld door Mariska. Ik had behoorlijk last van mijn linker heup, en mijn darmen aan de linkerkant. Ook droeg ik steunzolen. Mijn steunzolen heb ik na de behandelingen niet meer nodig. En het gaat een heel stuk beter met me. Het was een heel bijzondere ervaring. Mariska is een prettig persoon, waar je goed mee kan praten. Liefdevolle begeleiding.

Zonder titel

★★★★★
5 5 1
Voordat ik bij Mariska kwam wat ik erg moe, kon slecht slapen, piekerde veel, maagklachten, onzeker en ik voelde dat mijn lichaam steeds slechter worden. En ik ervaarde het leven als zwaar. Durfde nergens meer alleen heen zonder mijn man. Na een aantal behandelingen voelde ik me steeds lichter en meer ontspannen worden, en mijn zelfvertrouwen steeds groter. Waardoor ik ontspannen, vol energie kan leven en mijn pijnklachten zijn verdwenen. Ik ben zo blij dat Mariska op mijn pad is gekomen er zie de toekomst zonnig te gemoed. Ik ervaarde de behandeling als zeer liefdevol en Mariska is een vrouw met veel kennis van zaken en ik mocht helemaal mezelf zijn zonder enig oordeel. En mocht er zich weer wat aandienen van klachten weet ik haar te vinden. Dank je wel Mariska.

Succes

★★★★★
5 5 1
Het contact met jou heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Het klikte vrij snel tussen ons. Wat de Regenesis betreft had ik hogere verwachtingen, maar dat blijft hypothetisch omdat ik geen referentie heb. Is mijn situatie vooruit gegaan of stabiel gebleven of achteruitgegaan? Als behandelaar zou ik je zeker aanraden. Je bent open, betrouwbaar, betrokken en deskundig op diverse gebieden. Jouw betrokkenheid bij mijn klacht en het feit dat je meegaat naar Rotterdam stel ik erg op prijs.

ik had rug en beenklachten al ruim 2 jaar

★★★★★
5 5 1
ik heb het contact met jou als heel prettig ervaren. fijn om met je te praten en je behandeling was zeer relaxed, maar voor mijn klacht: “rug, fors afwijkend” is een reguliere behandeling (operatie) de enige oplossing. voor onverklaarbare klachten zou ik zeker bij jou langs gaan.

Zonder titel

★★★★★
5 5 1
Zomaar in contact gekomen via de kousentantes daar heb ik haar leren kennen. Het is een vrouw met een hart voor de persoon “zelf”. Ik ben heel wat kwijt geraakt aan spanningen want ik moest zoveel overgeven en hoofdpijnen. De behandeling is erg ontspannen en het maakt mij erg rustig, blij en gelukkig! Iets voor m’n hartenpijn. We zijn vriendinnen geworden. Ik hou heel veel van haar. Ze is me tot een enorme steun geweest en nog steeds.

Naam
E-mail
Titel
Boordeling
Review omschrijving

Deze post heeft een reactie

  1. Mariska is een prettige, vriendelijke therapeut die je helder en goed door het proces heen begeleidt. Ik keek er altijd naar uit om mijn ei kwijt te kunnen bij Mariska. Het contact heb ik als bijzonder en plezierig ervaren. Ze kan ongelofelijk goed advies geven en zorgt ervoor dat lichaam en geest weer volledig in balans zijn.

Geef een reactie

Sluit Menu