Reviews

Zonder titel

★★★★★
5 5 1
Zomaar in contact gekomen via de kousentantes daar heb ik haar leren kennen. Het is een vrouw met een hart voor de persoon “zelf”. Ik ben heel wat kwijt geraakt aan spanningen want ik moest zoveel overgeven en hoofdpijnen. De behandeling is erg ontspannen en het maakt mij erg rustig, blij en gelukkig! Iets voor m’n hartenpijn. We zijn vriendinnen geworden. Ik hou heel veel van haar. Ze is me tot een enorme steun geweest en nog steeds.

ik had rug en beenklachten al ruim 2 jaar

★★★★★
5 5 1
ik heb het contact met jou als heel prettig ervaren. fijn om met je te praten en je behandeling was zeer relaxed, maar voor mijn klacht: “rug, fors afwijkend” is een reguliere behandeling (operatie) de enige oplossing. voor onverklaarbare klachten zou ik zeker bij jou langs gaan.

Succes

★★★★★
5 5 1
Het contact met jou heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Het klikte vrij snel tussen ons. Wat de Regenesis betreft had ik hogere verwachtingen, maar dat blijft hypothetisch omdat ik geen referentie heb. Is mijn situatie vooruit gegaan of stabiel gebleven of achteruitgegaan? Als behandelaar zou ik je zeker aanraden. Je bent open, betrouwbaar, betrokken en deskundig op diverse gebieden. Jouw betrokkenheid bij mijn klacht en het feit dat je meegaat naar Rotterdam stel ik erg op prijs.

‘Eindelijk iemand die mij kan helpen!’

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was overspannen en had lichamelijke klachten, zoals rugpijn, en ik had maagproblemen: ik ben 10 kilo afgevallen. Mijn huisarts kon me niet verder helpen, en ook een fysiotherapeut, psycholoog en masseur boden geen uitkomst. Het was zó erg, dat ik niet meer gewoon kon werken en ik overdag voornamelijk thuis op de bank lag. Ik ging me steeds slechter voelen en dacht dat niemand mij kon helpen… Ik heb Mariska gebeld om een afspraak te maken, en ik dacht: ‘Eindelijk iemand die mij kan helpen!’ Vanaf de eerste behandeling ging het beter met mij. Mariska biedt drie verschillende behandelingen, en ze past steeds de behandeling toe die helpt bij de klacht waar ik op dat moment mee zit. Ik was er zelf verbaasd over dat het werkt, maar ik vind het goed dat er een magazine is dat dit soort ‘alternatieve’ oplossingen presenteert. Daarnaast is Mariska ook een soort spirituele hulp: ze helpt me om mijn eigen weg te vinden in het leven. Ik leer veel van haar! Ik eet ook weer normaal en ben mijn pijnklachten kwijtgeraakt. Bovendien kan ik weer 4 uur per dag werken. Ik blijf voorlopig aan mijn gezondheid werken en ben echt blij dat Mariska op mijn pad is gekomen!

Zonder titel

★★★★★
5 5 1
Voordat ik bij Mariska kwam wat ik erg moe, kon slecht slapen, piekerde veel, maagklachten, onzeker en ik voelde dat mijn lichaam steeds slechter worden. En ik ervaarde het leven als zwaar. Durfde nergens meer alleen heen zonder mijn man. Na een aantal behandelingen voelde ik me steeds lichter en meer ontspannen worden, en mijn zelfvertrouwen steeds groter. Waardoor ik ontspannen, vol energie kan leven en mijn pijnklachten zijn verdwenen. Ik ben zo blij dat Mariska op mijn pad is gekomen er zie de toekomst zonnig te gemoed. Ik ervaarde de behandeling als zeer liefdevol en Mariska is een vrouw met veel kennis van zaken en ik mocht helemaal mezelf zijn zonder enig oordeel. En mocht er zich weer wat aandienen van klachten weet ik haar te vinden. Dank je wel Mariska.

behandeld door Mariska

★★★★★
5 5 1
Enige tijd geleden behandeld door Mariska. Ik had behoorlijk last van mijn linker heup, en mijn darmen aan de linkerkant. Ook droeg ik steunzolen. Mijn steunzolen heb ik na de behandelingen niet meer nodig. En het gaat een heel stuk beter met me. Het was een heel bijzondere ervaring. Mariska is een prettig persoon, waar je goed mee kan praten. Liefdevolle begeleiding.

Mariska is een warme deken

★★★★★
5 5 1
Ze ontspant je en praat rustig. Je voelt je absoluut op je gemak en haar behandeling maakt je sterker. Ook Kun je kiezen welke behandeling je wilt, en ze respecteert je keuze! Ook je huis reinigen is een aanrader, het voelt hierna beter, meer harmonie. Ik raad iedereen aan, dit eens te proberen. Ik heb al velen behandelaars gehad, maar zij is echt een topper!

bij Mariska een Blue Doth therapie behandeling gehad.

★★★★★
5 5 1
Vanwege pijnklachten in mijn nek, rug en voet heb ik me laten behandelen. Ik ben bij Mariska terecht gekomen via een vriendin die erg enthousiast was vanwege het resultaat wat ze bereikte met haar behandeling. Tijdens de behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lijf. Handen en armen die gingen tintelen / slapen, pijn in mijn hiel en zelf emoties kwamen spontaan naar boven. Na de behandeling werkt de energie nog een aantal dagen door. Daarom heb ik ruim een week gewacht om te ervaren wat het mij heeft gebracht. Zelf heb ik al een jaar last van hielspoor. Hiervoor draag ik met wandelen zooltjes in mijn wandelschoenen maar ondanks dat hou ik pijnklachten bij elke wandeling. Gisteren heb ik een wandeling gemaakt van ongeveer 18 kilometer zonder pijnklachten. Dit is voor mij echt bijzonder omdat ik wandelingen van een uur of langer nooit helemaal pijnvrij kon lopen. Vanwege een nekhernia die ik heb gehad kon ik mijn hoofd niet achterover houden. Nu lukt dat een stuk beter. De pijn is minder geworden maar nog niet helemaal weg. Met slapen kreeg ik bij het op mijn zij liggen pijn in mijn lijf en moest dan anders gaan liggen omdat ik zo niet in slaap kon vallen. Na de behandeling heb ik daar helemaal geen last meer van gehad. Zelf ben ik zo enthousiast dat ik inmiddels een nieuwe afspraak heb gemaakt voor een behandeling. Ook mijn vrouw is verbaasd over wat het mij heeft opgeleverd. Ook zij gaat mee om zich door Mariska te laten behandelen. Ik voel me fysiek letterlijk een stuk beter in mijn vel zitten maar ook geestelijk heeft het mij het nodige gebracht. Dat is echter privé zodat ik daar niet over wil uitweiden. Zelf ben ik erg blij dat Mariska op mijn pad is gekomen.

Ze verbetert je leven in no time ongelofelijk

★★★★★
5 5 1
Gun jezelf en jouw dierbaren, die ongetwijfeld van de bekende olievlekwerking zullen profiteren immers die kans!!!

Haaruitval ,hormonen en gewrichtsklachten

★★★★★
5 5 1
Waar kwam je voor? Haaruitval ,hormonen en gewrichtsklachten Wat waren de klachten en wat kon je niet? Stijve en stramme handen en voeten, heftige overgangsklachten zoals opvliegers en in sommige perioden meer haarverlies dan anders. Hoe heb je de behandeling ervaren? Geweldig, goede doorstroming gevoeld en ervaren waarbij ik me ontspannen voelde en lekker in mijn vel voor een aantal weken. Echt relaxed, rustig en een veilig gevoel. Wat is het uiteindelijke resultaat tot nu toe? Veel minder gewrichtsklachten, uit voeten helemaal verdwenen en in handen alleen nog af en toe lichte verkrampingen, wat hormonen betreft is de regelmaat van cyclus weer naar normale proporties terug gedrongen.

Echt aan te bevelen

★★★★★
5 5 1
Ik heb een drukke baan waar veel druk is om bepaalde resultaten te halen. Door de behandelingen van Mariska, heb ik rust gevonden en structuur. Dankjewel Mariska! Gr. Roy

Mariska

★★★★★
5 5 1
Onlangs heb ik mijn eerste behandeling gehad bij Mariska. Ik ging er redelijk open/nuchter in. Het is lastig om de behandeling precies te omschrijven, maar wat kwam er een spanning los! Het was een zeer bijzondere ervaring. Mariska is een prettige, vriendelijke therapeut die je helder en goed begeleidt.

Krachtige ondernemer

★★★★★
5 5 1
Vorige week bijgekletst als ondernemers onder elkaar. Mariska is een voorbeeld voor mij als startende ondernemer. Ik zie haar groei. En daarna heeft ze me laten voelen wat ze doet. De pijn in mijn schouder/nek is voor een groot deel weg. Ik voel nu weer wat er mis is met mijn lichaam en kan weer actie op ondernemen. Het stroomt weer

Naam
E-mail
Titel
Boordeling
Review omschrijving

Geef een reactie

Sluit Menu