Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opleiding voor Access The Bars

16 februari @ 09:30 - 17:00

Zaterdag 16 februari

opleiding voor Access The Bars van 9:30 tot 17 uur

Herinner je je de laatste keer in jouw leven dat je helemaal ontspannen was, en je werd gekoesterd en verzorgd? Of is het een beetje erg lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid ontving zonder enig oordeel over jouw lichaam of jouw wezen?

De eerste class van Access Consciousness is de Bars®. Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet laat ontvangen. Het is als het indrukken van de delete-knop op je computer. Alle gedachten, gevoelens en emoties die jou vastzetten, die ervoor zorgen dat je dezelfde patronen steeds maar blijft herhalen in je leven, lossen erdoor op.

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn, die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet toestaat om te ontvangen? Deze punten bevatten alle gedachten, ideëen, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in welk leven dan ook hebt opgeslagen. Dit is een mogelijkheid voor jou om alles los te laten!

Duizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om allerlei aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angsten, spanningen, stress en nog veel meer. Op z’n slechtst zul je je voelen alsof je net een geweldige massage hebt gehad. Op z’n best kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

De Access Bars class volgen is een vereiste voor alle Access Consciousness basiscursussen, omdat het je lichaam toestaat om alle veranderingen die jij kiest, met gemak te verwerken en te ontvangen.

Wat gebeurt er tijdens een class?

Deze class is een eendaagse, praktische class, waarin deelnemers de Bars-punten leren en twee Bars sessies geven en twee Bars sessies ontvangen.

Kosten van deze workshop is 300 euro waarbij je officieel wordt geregisterd bij Access Consciousness, mocht je hem nogmaals doen betaal je 150 euro. Voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar 150 euro en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee doen.

Mocht de datums niet passen neem dan contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar een ander datum.

Voor meer informatie of aan melden doe dit via info@praktijk-ayla.nl of 0793031714

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
09:30 - 17:00

Geef een reactie

Sluit Menu