Access Bars
Acces the Bars

Access Bars

Acces The Bars®

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk iets loslaten dat je niet toestaat te ontvangen? Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die u in elk leven hebt opgeslagen. Dit is een kans om alles los te laten!

Access Bars
Access Bars 32 punten

De eerste klasse in toegangsbewustzijn is The Bars®. Er zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je niet kunt ontvangen. Het is alsof je op de delete-knop op je computer drukt. Alle gedachten, gevoelens en emoties waardoor je vast blijft zitten, waardoor je steeds weer dezelfde patronen in je leven herhaalt, worden vrijgegeven.

Duizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om veel aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer. In het ergste geval krijgt u het gevoel alsof u net een fenomenale massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met gemak in iets groters veranderen.

 

Het gebruik van de klasse Access Bars is een vereiste voor alle Access Consciousness® Core-klassen, omdat het je lichaam toestaat om de veranderingen die je kiest met gemak te verwerken en te ontvangen.

Geef een reactie

Sluit Menu